Doordat wij zelf onze machines bouwen waarbij doorgaans veel pneumatische onderdelen worden gebruikt. Hierdoor hebben wij veel ervaring met het installeren van pneumatische onderdelen. Wij hebben gekozen om te gaan voor kwalitatief hoogstaande producten en willen alleen het beste voor de klant. Daarom zijn wij een samenwerking aan gegaan met Camozzi Benelux om in de omgeving van Akkrum deze pneumatische onderdelen aan te bieden.

Omdat wij deze samenwerking zijn aangegaan kunnen wij hierdoor het arbeidsproces versnellen. We houden er op de tekentafel al rekening mee welke pneumatische componenten er nodig zijn. Daarbij tonen wij u direct een realistisch kostenplaatje, waardoor u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan en weet u altijd waar u aan toe bent. Hierdoor altijd u gegarandeerd kwaliteit in huis.

Camozzi levert oplossingen van de hoogste kwaliteit, door gebruik te maken van geavanceerde technologieën. Klik hier voor online catalogus.

Camozzi zet zich in voor een duurzame vooruitgang op alle gebieden waarin het vertegenwoordigd is. Omdat wij distributeur van Camozzi-pneumatiek zijn kunnen wij u voorzien van advies en informatie.

MPB techniek staat voor een totale oplossing voor al uw technische wensen en daar hoort tevens ook de levering en installatie van pneumatiek componenten bij.

Neem voor meer informatie over pneumatiek-onderdelen contact op MPB techniek. Dit doet u door te bellen naar 06-23376158 of door een bericht achter te laten via het contact formulier. Wij helpen u graag verder.

Klik op bovenstaande afbeelding voor de online catalogus