Productie en reproductie van machineonderdelen.

MPB techniek heeft veel ervaring, kennis en vakmanschap in huis om machineonderdelen te produceren of te reproduceren. Waardoor wij deze service met precisie vanuit Akkrum kunnen aanbieden.

Metaalbewerkingsafdeling

Wij zijn een kleinschalig bedrijf en zijn daardoor zeer flexibel en de lijn zijn kort. Waardoor orders / vragen snel verwerkt worden. Het gebeurt allemaal in het hart van ons bedrijf de metaalbewerkingsafdeling. De productie en reproductie van onderdelen voor uw machine vindt dus plaats op een en dezelfde werkplek. Op deze manier blijft alle overzichtelijk en is een snelle doorgang gegarandeerd. Wij zijn niet afhankelijk van toeleveranciers en kunnen dus accuraat op uw wensen reageren.

Wij kunnen ervoor zorgen dat u uw machine niet vroegtijdig hoeft af te schrijven.

Wij kunnen zowel grote als kleine ordes aan nemen. Hierbij kan het gaan om enkelstuks en series tot wel 100 stuks.

De materialen kunnen bij ons ook worden verduurzaamt. Hierbij moet u denken aan verchromen, galvaniseren of te poedercoaten. Naast deze optie zin er nog veel meer behandelingen mogelijk.

Op onze metaalbewerkingsafdeling kunnen wij zowel staal als rvs en aluminium lassen.

Repareren van machineonderdelen

Naast het produceren en reproduceren van machineonderdelen, kunnen wij ook machineonderdelen repareren. Dit alles kunnen wij realiseren door ons machinepark die bestaat uit een CNC draaibank, manuel freesbank en kolomboormachine.

De mogelijkheden bij MPB techniek in Akkrum voor uw machine onderdelen zijn eindeloos.

Mocht u nog vragen hebben, een afspraak wilt maken of bent als u opzoek naar informatie naar de  mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0623376158 of via het contact formulier.

Wij zullen te alle tijden op zoek gaan naar een oplossing voor u.

 

ADVIES

Onderhoud aan uw huidige machinepark of bij het opzetten van een nieuw project komt altijd veel bij kijken. Het is daarom beter om eerst goed en degelijk advies in te winnen. We hebben de benodigde expertise in huis om u dan ook te voorzien van een degelijk advies.

Advies is onontbeerlijk bij het aangaan van elk soort project. Doordat wij al jarenlang ervaringen hebben met diverse projecten hebben wij ervaring  met de planning, het schetsen, de uitvoering, de afwerking en het onderhoud van machines. Voor al deze activiteiten kunt u dan ook bij ons terecht.

Wij staan altijd klaar voor een passend advies omtrent onderhoud, vernieuwing of modificering van uw machinepark. Vooraf zullen we luisteren naar uw vragen en wensen en zullen onze raadgeving daar op laten aansluiten.